שקיפות עורפית וסקר ביוכימי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

31/12/2018 | 00:33 | מאת: מישהי

שלום ביצעתי שקיפות עורפית בגיל הריון 12+3. אני בת 37.7 תוצאת השקיפות+סקר ביוכימי PAPP-A 0.26 MoM HCGb 1.73 MoM שקיפות עורפית 0.9 מ"מ 0.73 NT סיכון לפי גיל הריון: 1:200 סיכון גיל בשיקלול הבדיקות 1:190 למיטב הבנתי כל הערכים שלי בנורמה ועדיין קיבלתי תוצאה של סיכון גבוה. רציתי להבין איזה מדד "דפק" את התוצאה ועד כמה זה מדאיג?

קילבת תוצאה שהיא דומה לזה שעל פי גילך. כלומר הסיכון לא עלה, הוא פשוט לא ירד. כל הערכים הם בטוח הנורמה. לו היית בגיל 25, מניחה שהמספרים היו בהתאם. התוצאה לא מדאיגה מעבר לגילך אבל יש המלצה לאבחון העובר. בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי