הריון לאחר סינדרום דאון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

05/12/2018 | 05:54 | מאת: מאיה

שלום רב,בת 37.ארבע הריונות עם שתי ילדים.הריון שלישי הפסקת דופק ללא סיבה בחודש תשיעי.הריון רביעי הפסקת הריון בשבוע 12 עקב סינדרום דאון.שאלתי,מה הסיכוי לילד ללא סינדרום דאון בהריון הבא?תודה.

תוספת הסיכון לתסמונת דאון היא בדכ כ 1% מעבר לסיכון הקיים עפי גיל. מה שכן- כדאי לברר אם אפשר מדוע הפסיק הדופק בהריון המתקדם בהצלחה

11/12/2018 | 15:38 | מאת: מאיה

ד"ר,תודה על תשובתך.לצערי הרב אין תשובה להפסקת הדופק (נתיחה+שיליה+בדיקות)הכל היה תקין לגמרי.על איזה בדיקות תוכלי להמליץ לפני הריון הבא?שלחו אותי ואת בעלי רק לבדיקת קריוטיפ.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי