בדיקות גנטיות לפני הריון שני

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

20/05/2018 | 10:58 | מאת: גל

שלום רב, יש לי ילדה בת ארבע. קרי עברנו בדיקות גנטיות בתחילת ינואר 2013. הכל יצא תקין. כעת מתכננים הריון שני. האם יש צורך לחזור על הבדיקות הגנטיות?

21/05/2018 | 21:33 | מאת: גל

רק אוסיף כי בעלי ממוצא אשכנזי (רומניה, הונגריה וצ׳כיה) ואני ממוצא ספרדי (איראן , אפגניסטאן, אזרביג׳אן)

קשה להגיד בלי לראות את הבדיקות שלכם. ממליצה להתעדכן בקופח אם יש משהו להוסיף בהצלחה!

24/05/2018 | 13:21 | מאת: גל

הבעיה היא שאנחנו לא גרים בישראל. אולי אמקד את שאלתי בשנית : הבדיקות הנחוצות נעשו נכון לתאריך ינואר 2013. מה התחדש מאז?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי