הריון עם מומים בשבןע 14

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/05/2018 | 14:42 | מאת: שרון

עברתי בשנה האחרונה 2 הפלות יזומות בעקבות חיך שפה שסועה. לבעלי יש את התופעה. יש לנו 2 בנות בריאות. ההריונות הנל היו עוברים ממן זכר. בייעוץ הגנטי המליצו על ציפ גנטי מחומר עוברי. ואם יצטרכו אולי אקסום. הבנתי שעד היום לא אותר גן שאחראי ספציפי. האם יש טעם להתחיל את תהליך הבירור? או להסתפק ב 2 ילדים?

יש בהחלט כן גנים לחיך שסוע! חד משמעית ממליצה על ברור לחומר הפלה במקביל אליך ואל בעלך טרם הריון הבא. סיכוי טוב מאוד למצוא את הסיבה. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי