ציפ גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

06/05/2018 | 13:18 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, כשיוצא ממצא חריג או מחשיד בציפ גנטי , האם בכל המצבים צריך לעשות גם ציפ גנטי להורים כדי להבין את משמעות הממצא ? האם רק בחלק קטן מהמקרים יהיה צורך לבדוק את ההורים ? אני שואלת עבור מישהי בהריון חד הורי כשהאב הוא אנונימי ולא ניתן לבדוק אותו- מה עושים במקרים כאלה ?

לפעמים יש חשיבות לבדיקת ההורים. גם כדי לתת תשובה יותר מדויקת לגבי העובר וגם כדי לתת מענה להריונות הבאים. אם אחד ההורים הביולוגיים או שניהם לא זמינים (תרומת זרע/ביצית) אז זה מה יש... בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי