בדיקת חלבון עוברי הבנת התוצאות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

28/03/2018 | 10:15 | מאת: לינור

שלום, יצאו לי תוצאות לא תקינות בחלבון עוברי- AFP 0.62MOM HCG 2.46MOM אסטריול 0.6 MOM מהסתכלות על הנורמה כולן בטווח אבל הסיכון שחושב לי לתסמונת דאון הוא 1:66. מניחה שזה בגלל ה HCG שקרוב לטווח העליון. מה זה אומר? מדוע ה HCGהקפיץ לי את הסיכון כל כך? ( בת 33). אשמח להסבר מהצטות. תודה מראש, לינור

הסיכון הוא בגלל שקלול שלושת הערכים עם גילך. זה אלגוריטם - לכן גם אם כולן בטווח הנורמה כמו במקראה זה עדיין יתכן מצב שבו הסיכון עולה על סיכון הרקע של האישה עפי גיל

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי