הערות בסקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

27/02/2008 | 09:05 | מאת: שיראל

שלום. בסקירה המוקדמת שעשיתי נאמר לי 2 דברים: 1. שיש לי קריש דם מתחת לשליה "המטומה תת כוריונית". מה זה אומר? האם זה עלול לפגוע בי או בעובר? 2. אצל העובר, הרחבה קלה דו צדדית של אגני הכליות כ 3 מ"מ. אמרו לי שזה יכול להסתדר, אך עם זה לא- מה ההשלכות של הרחבה זו? תודה רבה לכם על תשובותכם

קריש דם מתחת לשליה "המטומה תת כוריונית", נספגת לעתים קרובות, ללא כל משמעות. בכל זאת יש להמשיך מעקב ולראות שזה לא ממשיך לגדול. עליך להיות מודאגת רק אם מופיע דימום. הרחבה קלה דו צדדית של אגני הכליות כ 3 מ"מ היא בתחום הנורמה - דרוש רק המשך מעקב. לסיכום, יש לך סיכוי טוב שהכל יהיה בסדר

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי