תוספת בגודל של כ-340kbp על הזרוע הקצרה של כרומוזום X.

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

28/01/2018 | 10:32 | מאת: שירה

זה הממצא שמצאו אצלי בבדיקת צ'יפ בתאומות (לא זהות). הממצא קיים אצל שתיהן. רציתי לדעת אם העובדה שזה נמצא אצל שתיהן על אף שהן לא זהות הופך את זה לחמור יותר... גבולות הממצא הינם chrXp22.33(2,658,233-2,999,141)X3 קבעתי תור לייעוץ גנטי אבל ע שזה יקרה אשמח לשמוע ולקבל עוד מידע לגבי העניין ולגבי חומרתו... תודה

לתאומים לא זהים אין גנטיקה זהה. לכן הגיוני שגם בדיקת ציפ גנטי לא תהיה זהה לשתיהן. גם אם זה ממצא שמורש מאחד ההורים. לא ברור לי איך מתקבלת תשובה של ציפ גנטי ללא יעוץ צמוד - זה מחייב יעוץ במקום. האינטרנט איננו מקום לחו״ד בנושא תשובות ציפים - לא מקצועי לעשות זאת. יש לדרוש מהמקום שביצע את הבדיקה יעוץ מקיף. במידה והוא לא מספק אפשר לקבל חוד שניה, אבל רק פנים אל פנים מול כל הנתונים בהצלחה!

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי