עזרה בייעוץ גנטי- הריון ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

18/10/2017 | 23:42 | מאת: דורי

שלום נולדתי עם שיער לבן בחלק מהגוף שלי- בצד ימין: ריסים לבנים, קבוצת שיער קטנה בראש, שיערות בידיים וברגליים- רק בצד ימין. מעולם לא בדקתי את הסיבה לכך אבל עכשיו שאני בהריון אני חוששת שאולי זה חלק ממחלץ הלבקנות וזה משהו שאוריש לילד שלי.. אשמח לייעוץ, והכוונה איך ניתן לבדוק זאת תודה רבה

שינוים גנטיים יכולים להיות בכל התאים בגוף, או ר בחלק מהם (מצב המכונה מוזאיקה או פסיפס). יתכן ולך מוזאיקה לסוג מסוים של לבקנות. אם זה יורדש לילדים, ההורשה תהיה מלאה בדכ. ממליצה לגשת ליעוץ גנטי פנים אל פנים עמ שאפשר יהיה להתקדם באבחנה ולסייע לך

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי