16p12.2 chromosom deletion

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

17/07/2017 | 15:01 | מאת: AS

שלום מחפשת מידע על חוסר בכרומוזום 16p12.2 תודה

זו הגדרה גדולה וכללית וצריך ״כתובת ״ מדויקת. ממליצה אם זה מישהו עם אבחנה כזו/עובר לגשת ליעוץ גנטי / חו״ד שניה בהתאם. בהצלחה

18/07/2017 | 22:21 | מאת: As

זה דווקא כרומוזום מאוד ספציפי והייתי בייעוץ גנטי מסודר פשוט מחקר של 65 אנשים זה לא מחקר וקיוויתי שאולי יהיה לך מידע נוסף שלא הצלחתי למצוא.

הכרומוזום ספציפי. אבל הוא מאוד גדול ולא נמסרו גבולות החסר המדויקים (לא כך כותבים במדויק תשובה של ציפ גנטי). אם יעוץ גנטי לא נתן מענה- ניתן ללכת לחו״ש שניה. גם במסגרת רפואה ציבורית. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי