דופק איטי בסקירה שניה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

29/08/2004 | 20:59 | מאת: טל

שלום, אני בשבוע 22 ובסקירת מערכות נמצאו הממצאים הבאים: נצפתה ברדיקרדיה של הלב. הדגמת מוצא האורטה אינה אופטימלית לכן ממליץ על אקו-לב עובר. בסקירה קצב הלב של העובר היה איטי מאוד , לאחר מכן התגבר ושוב נחלש. האם מצב זה יכול לקרות כשהכל תקין או שזה מצביע בברור על בעיה?.. אודה לתשובתך המהירה. טל

29/08/2004 | 21:46 | מאת: ד"ר ינון חזן

דופק איטי יכול להצביע על בעיה של הפרעה בקצב לב העובר עקב מום לבבי , יכול לרמז על חסימה בהולכה בלב ויכול להצביע על התפתחות בעיה בהתפתחות העובר . מומלץ שתבצעי ברור מסודר הכולל סקירה מורחבת, אקו לב עוברי וברור דרך מומחה במילדות והריון .

29/08/2004 | 22:20 | מאת: טל

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה