בדיקת U.Sגניקולוגי וצילום רחם

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

13/09/2016 | 12:30 | מאת: י

שלום כמה ימים לאחר היום הראשון של המחזור ניתן לעשות בדיקת U.Sגניקולוגי וצילום רחם?

שלום, אין בעיה לבצע אולטראסאונד. צילום רחם עדיף לבצע לאחר סיום הדימום. בברכה דר' יוסי הר-טוב.

13/09/2016 | 17:37 | מאת: ג

תודה כלומר אם אני ביום ה11 אחרי מחזור אני יכולה לעשות? רופא נשים שהייתי אצלו אמר שאדחה לחודש הבא ושאעשה אחרי היום ה5 או ה6 או ה7 למחזור, האחות אמרה ברגע שאין דימום אוכל לעשות, לא הבנתי למה הוא הגביל אותי. אני לפני טיפולי IVF האם עליי לבצע בדיקה זו למרות שהבעיה היא אצל בעלי- ספירת זרע ואיכות נמוכה? תודה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה