קוטב עוברי ושק חלמון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/09/2016 | 04:19 | מאת: חן

שלום הריון ראשון לאחר טיפול ivf היום שבוע 6 1. אתמול נבדקתי באולטרסאונד וגנילי בגלל תחושה של שפיכת נוזלים הרופא אמר שזה תקין ולא מדובר בדימום ראינו שק הריון בלי דופק עדיין אני מבינה שזה עוד מוקדם לדופק אבל מה לגבי קוטב עוברי ושק חלמון? האם זה לא תקין שלא ראינו? מדובר בקלינקה פרטית אז אני לא יודעת כמה המכשור מתקדם.. אשמח להבהרה בנושא חן

שלום, בשבוע 6 עדיין לא תמיד רואים דופק אבל צריך כבר לראות שק חלמון. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה