דימום לאחר הוצאת התקן מירנה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

31/08/2016 | 13:45 | מאת: מירב

ביצעתח הליך להוצאת התקן מירנה לפני שלושה ימים לאחר שהייתי עם התקן רק במשך חודש וחצי מאז הוצאתו יש לי דימומים חזקים המלווים בקרישי דם האם זה תקין? כמה זמן זה אמור להימשך והאם יש קשר בין הדימום למחזור חודשי? תודה

שלום לאחר הוצאת ההתקן עלול להיות דימום בכמות הדומה לוסת. אם הדימום חריג עלייך לפנות לרופא. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

27/09/2016 | 09:09 | מאת: אור

שלום לך קראתי הודעה שרשמת לא מזמן לגבי אותה התופעה שאני חשה האם זה הסתדר לך? הוצאתי לפני יומיים את התקן המרינה ( הייתי איתו 3 שבועות) ואני עם דימומים לא נורמאליים ברמה של החלפת פד כל שעה. האם זה הסתדר לך ?

25/12/2018 | 10:33 | מאת: May

הי אני עם התקן מירנה כבר שנה בערך רציתי להוציא את ההתקן כדי לנסות להיכנס להריון רציתי לדעת אם זה הוצאת ההתקן יכול להרוס את הסיכויים להינכס להריון וכמה זמן יש דימום אחרי הוצאת ההתקן ואחרי כמה זמן אפשר להיכנס להריון תודה

שלום, הדימום משתנה מאשה לאשה בהוצאת ההתקן. ההתקן או הוצאתו לא מוריד את הסיכויים להריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה