צרבלום קטן בסקירה מאוחרת

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

25/08/2016 | 12:37 | מאת: לי

שלום סקירת מערכות מאוחרת נעשתה בשבוע 21.2 ונמצא צרבלום מתאים לשבוע 19.2 באחוזון 6%. שאר הנתונים: ורמיס 12.9 ממ תקין. הומלץ סקירה מכוונת למוח בביהח. קבעתי סקירה מכוונת בביהח כאשר במועד הבדיקה אהיה בשבוע 25. האם זה מאוחר ורחוק מידי? האם כדאי לבדוק פנייה לרופא פרטי כדי לבצע את הבדיקה בשבוע מוקדם מידי? אשמח להתייעצות

שלום, אם נאמר שמבנה המוח נראה תקין אז כדאי לבצע את הבדיקה בהפרש של 3 שבועות לפחות על מנת לראות אם יש צמיחה של הצרבלום בהשוואה לבדיקה קודמת. הפרש קטן בין הבדיקות לא יוכל לבדוק את הצמיחה.לכן הבדיקה שנקבעה הינה בהפרש סביר. בברכה דר' יוסי הר-טוב

29/03/2020 | 11:43 | מאת: שיר

כרגע אני עם אותה הבעיה צרבחום קטן ב 3 שבועות אם הוא גדל אך באותו יחס ונשאר הפרש של שלושה שבועות אשמח לדעת מ זה אומר

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה