בדיקה/תרבית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

07/07/2016 | 19:49 | מאת: יובל

שלום אני בהריון שבוע 19 לפני כחודש היה לי דלקת בשתן יש לי את האפליקציה של מכבי שאפשר להיכנס לראות תוצאות וכו.. בעל אופן שתיתי אטיביוטקיה ואז עשיתי בדיקת שתן לראות שאין יותר את הדלקת באותו יום שעשיתי את הבדיקת שתן קיבלתי תוצאה שהכל בסדר גם בבדיקת שתן כללית וגם בתרבית אני ממש רוצה לציין שהכל באותו יום גם התרבית וגם הכללי והתוצאה היתה חיובית.לפני כמה ימים חזרו לי הסימנים של הדלקת ולכן היוםעשיתי בדיקה נוספת קיבלתי תוצאה תקינה רק של השתן הכללי ואת התרבית עדין לא קיבלתי רציתי לדעת מה זה אומר האם זה אומר שהתרבית שלי תיצא לי לא תקינה משום שלא הגיעה לי התשובה במקום

שלום, זה אינו הפורום המתאים. בכל מקרה תשובת התרבית יכולה להיות חיובית או שלילית. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה