דימומים מתמשכים לאחר גרידא בשבוע 10+

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

24/05/2016 | 22:05 | מאת: אתי

עברתי גרידא לפני 8 שבועות לאחר המיטומה בהריון (בעקבוב שימוש בקלקסן וקרטיה - הפלות חוזרות) עדיין נמשכים הדימומים. בבדיקת אולטרסאונד נראה תקין (פעמיים). בטא ירד ל-5 אחרי 4 שבועות. היה וסת עם כמות מוגברת של דימום, ומאז ישנו דימום קל אשר פוסק ליום יומיים פעם בשבוע וחצי. לקחתי provera 5 מ"ג שניים ביחד ליום ולא עזר הפסקתי לאחר 10 יום. הדימום פסק ליומיים בלבד. (mthfr הומוזיגוטי) קשה לי מאוד עם הדימום אשמח לקבל את חוות דעתך תודה מראש

שלום אם הדימומים ממשיכים כדאי להמשיך בברור נוסף, יתכן שאפילו לבצע היסטרוסקופיה. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה