היקף ראש גדול

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

23/05/2016 | 16:01 | מאת: שושית

שלום עליכם רופאים הרקע שלי: בסקירה המוקדמת היקף ראש של עובר גדול בשבוע וקצת לגי.ל ההריון. בסקירה מורחבת היקף ראש גדול בשבועיים ויומיים מגיל ההריון. היום עשיתי אולטרסאונד היקף הראש הפעם גדול ב4 שבועות ו3 ימים... (אני שבוע 25 1 וההיקף מתאים לשבוע 29 4... . מלחיץ אותי ממש שהיקף הראש גדול תעזרו לי בנות

שלוםץ לפי מה שכתבת, הפער בין גיל ההריון לראש גדלת ולכן מומלץ לבצע בדיקה מכוונת לראש העובר על מנת למצוא את הסיבה. להרגיע אותך - ברוב המקרים התוצאות תקינות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה