האם עדיין יש סיכוי?

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/05/2016 | 17:49 | מאת: מיואשת

הריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים, שבוע 7.4, תוצאות U.S נצפה שק הריון תוך רחמי בקוטר 7.7*11 מ"מ מתאים ל-6 שבועות עם שק חלמון בתוכו וקוטב עוברי-ללא דופק. CRL כ 2.9 מ"מ. הבנתי שכנראה נגמר. האם יש עדיין סיכוי?

22/05/2016 | 18:56 | מאת: מיואשת

בבדיקת אולטרסאונד 14 יום לפני הנוכחית, (שבוע 5.4) התוצאות היו: crl 2.5 מ"מ מתאים לשבוע 5.5. נצפה שק הריון תוך רחמי בקוטר 10*9 מ"מ מתאים ל-5 שבועות עם שק חלמון בתוכו וקוטב עוברי - עדיין ללא דופק.

שלום, לצערי, מכייון שגיל ההריון ודאי (החזרת מוקפאים) - ההריון אינו מתפתח כראוי. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה