אולטראסאונד בשדיים ובבית החזה בלחיצות חזקות ממש

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

07/04/2016 | 09:12 | מאת: אורנה

שלום רב ותודה רבה מראש, בת +60 עשיתי אתמול אולטראסאונד בשד ובבית השמחי, כלומר, השנה עשיתי פעמיים מכיוון שלפני שנה התגלה אצלי בשד birtds 2 ממצא שפיר במכון בת"א. לפני 3 חודשים עשיתי אולטראסאונד בראשל"צ שהיה כתוב שהכל תקין, והרופא המליץ לעשות שוב אחרי 4 חודשים לערך בת"א. הטכנאית פעם ראשונה שהפעילה לחץ ממש ממש חזק די אגרסיבי בשדיים וגם בבית השחי שזה מאד מאד כאב לי. לעומת זאת בראשל"צ נעשה בצורה מאד עדינה בקושי הרגשתי. שאלה לי אליך בבקשה רבה, אם עושים אולטראסאונד ולוחצים חזק זה יכול לעורר את הבלוטות, מכיוון שהיום בבוקר בדקתי לעצמי את בית השחי אני בודקת פעם בשבוע ושמתי לב שהם מאד נפוחות מה שלא היה קודם בכלל. יש דבר כזה? והאם זה מסוכן הלחיצות החזקות? תודה רבה לך על התשובה, מחכה לתגובתך הכנה,,, אורנה

שלום הפורום דן באולטראסאונד נשים. אני לא עוסק באולטראסאונד שד ולכן עלייך לפנות לפורום המתאים (פורום הדמיה).

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה