המודאגת

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/09/2015 | 12:59 | מאת: המודאגת

היי אודה לעזרתכם היות והטכנאית לא הייתה מרוצה. השאירה אותי בהלם ובוכה בלי הפסקה אחלה של שבת!! אני לאחר ivf החזרה של 2 עוברים. שבוע חמש פלוס 6 ביצעתי us נצפה שק יפה מאוד היא ציינה וחלבון עוברי יפה וקוטב עוברי 1 מ"מ קטן. ביצעתי גם בטא באותו יום שיצאה 10033. לא יכול להיות שהדופק יופיע אחרי??? למה התגובה הזו?? מה אתם אומרים? תודה מראש

שלום, דופק נצפה בסביבות שבוע 6. כדאי לחזור על הבדיקה בעוד שבוע. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה