בדיקת סקירת מערכות מאוחרת - תשובות מוח וקיבה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

02/10/2014 | 07:56 | מאת: דיקלה

שלום , שואלת בשביל חברה שבהריון שבוע 28 . בבדיקה שביצעה לסקירת מערכות מאוחרת ציין הרופא כך "יש צורך בבדיקה מכוונת לקיבה ולמוח בשל חדר לטרלי ימני 6 מ"מ, חדר שמאלי 5 מ"מ , צרבלום 34 מ"מ - נצפתה קיבה תקינה וגומה אחורית תקינה " האם יש בעיה בנתוני המוח ? זה הריון ראשון שלה והיא בחששות בגלל התשובה .

שלום רב אין לי מושג, לפי הנתונים הנ"ל, מדוע הומלצה סקירה מכוונת למוח ולקיבה של העובר. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה