הפרשי גיל באולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/11/2020 | 17:46 | מאת: אילה

ביצעתי אולטרסאונד מעקב גדילה (בגלל היסטוריה של 2 הפלות בשבוע 7) בתאריך 18.10.20 הcrl היה תואם לשבוע 11+1. היום בשקיפות עורפית אני בשבוע 13+5 לפי תיקון שעשו לי באולטרסאונד ראשון.(לא לפי ווסת) הCrl היום התאים לשבוע 13+0 נצפה דופק תקין. האם יש מקום לדאגה שהעובר קטן ב5 ימים?? זה אומר משהו על התפתחות העובר? יש לציין שיש לי 3 ילדים בריאים בבית.

שלום אילה, אני לא חושב שיש מקום לדאגה. בכל בדיקה יש אחוז טעות. שיהיה בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה