קולקציה בבטן לאחר ניתוח קיסרי וכאבים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

21/09/2020 | 22:27 | מאת: סיגל

שלום רב, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. לפני חודש עברתי ניתוח קיסרי בשל הפעלת לידה שלא הצליחה. לצערי נשאר לי קולקציה בתוך הבטן מעל הכבד וליד המעיים בגודל של 90 על 30. הקולקציה נוקזה לפני שבוע אך הכאבים שהיו בבטן נשארו. עשו לי שוב אולטראסאונד אצל רופא נשים כבר פעמיים ולא ראו נוזל. הכאב מתגבר אצלי בזמן אכילה או לאחר מעבר משכיבה/ישיבה לעמידה. בנוסף יש לי הרבה פעמים הרגשה כמו שורפת. כאילו בועות אוויר מתפוצצות בתוך הבטן. חשוב לי לציין שהיתה לי דלקת בבטן וגילו לי גם צמיחה של קלבסיאלה בשתן ובפצע של הניתוח. הפצע נפתח ונוקה ואני כבר שבועיים על אנטיביוטיקה- פלג'יל וציפרודקס. הפצע הניתוחי כרגע נראה יותר טוב וגם כמעט ולא כואב. אשמח לדעת מה עוד ניתן לבדוק? האם זה נורמלי שעדין כואה לי באזור שהיה בו קולקציה? כדאי לי לבדוק עוד דברים? תודה.

שלום, זה באמת לא הפורום המתאים. אנא פני לפורום רפואת נשים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה