היריון ולידה שאלתיייייייי

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

31/07/2020 | 18:08 | מאת: נועה

היי.לא קיבלתי מחזור מה2.6 .יש תינוק בן שנה וחצי ומנסים להיכנס להיריון בשנית. היינו אצל הרופא לפני שבועיים בדק ואמר שאין היריון. אמר שרירית רחם מעובה ואם לא אקבל מחזור תוך שבועיים לקחת כדורים להחזרת הווסת. עד כה אין מחזור אך בשבוע האחרון קיימנו יחסים ואני חשה בחילות קשות. מרגישה כאילו אני בהיריון.. הייתכן???? יכול להיות שיש לי פתאום ביוץ??

שלום, אני מציע לבצע קודם כל בדיקת הריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

02/08/2020 | 22:01 | מאת: נועה

הי ד"ר. בהמשך לשרשור . עשיתי היום בדיקת שתן. יצאו 2 פסים כהים. מזל טוב לי! באיזה שבוע אני?? הרי היה פער מאז שקיבלתי מחזור פעם אחרונה (הרופא לא ראה כלום). ייתכן והתעברתי בשבוע שהייתי אצלו ולכן לא ראה כלום??? כמו כן סובלת מבחילות קשות. ממתי אפשר ליטול דיקלקטין והאם רופא משפחה יכול לתת?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה