הפרשות חומות בהריון.

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/07/2020 | 12:25 | מאת: דינה

שלום אני בשבוע 8+1, היום בבוקר הבחנתי בהפרשות חומית בניגוב. פניתי לאולטראסאונד ושם נראה עובר ים דופק תקין וגם נצפה איזור היפואקוגני היכול להתאים לאזור דימום במימדים 12×3 מ"מ. האם מסוכן? האם יש חשש להפלה? מה המלצתך?

שלום, אם נראה דופק יש סיכוי טוב שההריון ימשיך. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

22/07/2020 | 15:26 | מאת: דינה

בגלל שסוג הדם שלי מינוס האם בגלל ההפרשות החומות והדימום שגילו אני צריכה לעשות זריקת אנטי d? האם יש השלכות לזריקה בשלב כזה מוקדם של ההריון? שבוע 8...

כן, פני לרופא המטפל לקבלת זריקת אנטי D. זה לא מבטל את. הצורך בזריקה נוספת בהמשך. בהצלחה

22/07/2020 | 15:39 | מאת: דינה

המון תודה על המענה. שאלה אחרונה. האם זריקה בשלב זה של ההריון מסכנת את העובר?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה