מבנה היפואקוגני צלול?

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/02/2020 | 18:58 | מאת: נטע

שלום רב, בת 34, בריאה בד"כ ללא הריונות. מחזורים של 25-28 יום. החודש עם דימום מהיום ה-19. נחלש ומתחזק לסרוגין כך כבר תשעה ימים. אתמול החלו כאבים חזקים בבטן תחתונה. היום עשו us וגינלי: עובי רירית הרחם 3.9 בשחלה ימנית - מבנה היפואקוגני צלול בגודל 17*24 + זקיק בגודל 15 מ"מ + קטנים. בשחלה שמאלית - נצפו זקיקים קטנים. ללא נוזל בדוגלס. מה זה אומר? לא מבינה מה קורה לגוף שלי...

שלום, אין ממצא חריג בבדיקת האולטראסאונד שביצעת. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

16/02/2020 | 22:56 | מאת: נטע

תודה. לאיזה שלב במחזור זה מתאים? ומה זה מבנה היפואקוגני?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה