היריון צעיר ללא דופק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

08/02/2020 | 17:09 | מאת: לישי

היי,תאריך וסת אחרון היה ב8.12 - לפי הספירה היום אמורה להיות בשבוע שמיני וחצי . הלכתי אתמול לבדיקת דופק עוברי ראשון . גיל ההיריון לפי us הוא 6.3 אך הרופא לא ראה דופק . המליץ לחכות שבוע עד עשרה ימים לבדיקה נוספת .(הרופא אמר בצער גדול שהוא לא אופטימי ) עם זה שאין דופק בשבוע 6.3 לפי בדיקת us -מצביעה על רב הסיכויים הפלה? ( מציינת כי לפי הספירה מהוסת אני שבוע 8.5 )או שיש עוד סיכוי שיהיה דופק בהמשך? לא ככ יודעת אם להישאר אופטימית. תגובה

שלום, אם גיל ההריון ודאי, ז"א שאת יודת מתי היה ביוץ או יש בדיקת הריון חיוביתיומיים שלושה של איחור בוסת- לצערי ההריון אינו תקין. אם יש, ספק בגי ההריון ויש סיכוי שהביוץ התעכב,- יש סיכוי שההריון תקין אך צעיר יותר. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה