הכתמות וכדורי פורגסטרון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/01/2020 | 19:55 | מאת: לאה

היום הייתי אצל הרופאת נשים בעקבות הכתמות.. עשיתי כבר 3 אולטרסאונדים והכל תקין אין מקור דימום .. אז היא בדקה אותי פנימית וראתה שיש פצע בצוואר הרחם ושזה כנראה מזה.. וראתה שהפוגרסטרון ירד מ72 ל51 אז היא נתנה לי כדורי דופסטון לתמיכה.. מומלץ לקחת אותם? יש לזה תופעות לוואי אם זה בכדורים או נרות? אני בשבוע 7+3.. תודה

שלום, לכל טיפול יכולות להיות תופעות לואי והרשימה הארוכה מופיעה בדף ההסבר שמגיע עם התרופה. אני לא יכול להמליץ לך אם כן או לא לקחת תרופה שנרשמה לך. לשיקולך. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה