לחוצה שאין דופק באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

09/01/2020 | 13:38 | מאת: שיר

אמרתי לך שרו לי דופק בשבוע 5 אבל אמרת שאין מצב לראות בשבוע כזה אבל ראינו אדום מהבהב.. הוסת האחרונה 1.12. אז רובה הסיכויים שהכל בסדר ולא היה דופק? לא היןל מיקרים שבשבוע 5 ראו דופק.. כי היא ראתה שק הריון ובו שק חלמון ועובר קטן אבל ללא דופק.. גם עשיתי בדיקת בטא היום ויצא 13130 שביום ראשון היה 4300 והפרגסטרון הראשון היה 72 ועכשיו 51 זה בסדר נראה לך?

כמו שכתבתי - אם גיל ההריון מדוייק לא רואים דופק בשבוע 5. או שזה לא היה דופק עוברי או שגיל ההריון גדול יותר. אני יכול לתת לך מידע כללי. לא יכול לבדוק או לטפל דרך הפורום, ולכן אנא פני לרופא המטפל להמשך ברור וטיפול ספציפי למצבך. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה