נטילת אקמול ואופטלגין בשבוע 10

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/01/2020 | 19:12 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 13. בהיותי בשבוע 10 חליתי במחלת חום וצינון. לאחר ששאלתי את רופא הנשים אם מותר ליטול אקמול ואופטלגין, נטלתי במשך 4 ימים אקמול כל מס' שעות. נטלתי גם כדור אופטלגין אחד בלבד עקב כאב ראש חזק. קיבלתי גם מוקסיפן פורטה. כעת קראתי על יולדת שילדה בשבוע 38 תינוק עם מום לבבי עקב נטילת אקמול ואופטלגין במשך מס' ימים בהיותה בשבוע 36. עכשיו אני בלחץ ממש. האם גם בשבוע שבו אני נטלתי קיימות השלכות מסוכנות לעובר עקב שימוש מס ימים בפרצטמול? אודה מאד לתשובה. תודה רבה!

שלום הפורום המתאים לשאלה הינו פורום הדן בתרופות בהריון, לא פורום אולטראסאונד.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה