דופק איטי ברדיקרדיה שבוע 20

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/10/2019 | 12:54 | מאת: הריונית

היי , הייתי אצל הרופא אחרי צום יום כיפור בגלל קצת כאבי בטן והוא שלח אותי לבדוק באולטרסאונד שהכל טוב , באולטרסאונד הם ראו שהדופק איטי אבל יש תנועות תקינות לעובר . עברתי שקיפות , סקירה מוקדמת ועוד כמה בדיקות אולטרסאונד ונאמר לי שהכל תקין הטכנאית אמרה לי שהרבה פעמים רואים שזה פשוט עובר מעצמו אני מודאגת,זה מסכן את העובר שלי? והאם זו יכולה להיות טעות מכיוון שעד כה כל הבדיקות יצאו תקינות..

שלום, יש לבדוק אם זו האטת קצב או הפרעת קצב. יש הבדל בינהם. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

12/10/2019 | 19:02 | מאת: הריונית

איך מבררים זאת ? כי באולטרסאונד הם רשמו גם ברדיקרדיה וגם הפרעות קצב .. הטכנאית גם לא ידעה איך למדוד את הדופק. לא נידבו לי יותר מדי מידע והשאירו אותי מודאגת (בלשון המעטה )

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה