הריון מחוץ לרחם ובטא שלא יורדת בלחץץ

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

28/07/2019 | 00:04 | מאת: 1233

היי אני קצת בלחץ מתוצאת הבטא שעשיתי לצערי הובחנתי בהריון מחןץ לרחם בחצוצרה קיבלתי זריקה בשריר בטוסיק להפסקת הריון בביה"ח ערכו לי בדיקה בטא לפני הזריקה ןהיא היתה כ4300 ביום שישי שבוע לאחר מכן בדיקת בטא נוספת במרפאה עלתה 6500 הבנתי שזה לא תקין אלא אמור לרדת האם זה יכולה לרדת בבדיקת בטא חוזרת?? יש מקרים כאלה שאין צורך בזריקה נוספת או ניתוח??? הולכת מחר לבדיקה אצל רופאת נשים

שלום, בד"ר יש עליה ברמת הבטא לאחר הזריקה ולאחר מכן ירידה, ולכן יתכן שעוד תהייה ירידה. במידה שאין ירידה - ניתן לנסות זריקה נוספת. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

30/07/2019 | 21:17 | מאת: הריון אקטופי

תודה על התשובה המהירה קיבלתי כבר 2 זריקות בהפרש של שבועים תהיה אופצייה לזריקה 3 האם ניתן... שחכתי לציין שהרופא הציע ניתוח בשל הגודל והבטא לא הסכמתי ציין כי ניתן זריקה נוספת שניתה לי כבר

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה