לא נצפתה קיבה בסקירת מערכות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

25/06/2019 | 18:49 | מאת: קובי ר

שלום וברכה בסקירת מערכות שאשתי עשתה בשבוע 20 לא נצפתה קיבה חזרו על הבדיקה במשך שעתיים כמה פעמים ועדיין בכל הבדיקות לא נצפתה הקיבה כמו כן לא ראו שיש היצרות בוושט, שאלתי העיקרית בהנחה שבאמת אין קיבה והתינוק יוולד ללא קיבה האים ניתן לחיות ללא קיבה ולנהל אורח חיים רגיל פחות או יותר בהנחה שלא מעוניינים להפסיק את ההריון. תודה

שלום, אי הדגמת קיבה קשורה בהצרות בושט שמחבר את הלוע לקיבה. מצב זה גורר אחריו ניתוח או ניתוחים. אני לא מכיר מקרה שאין קיבה - אלא לא רואים אותה בגלל שהיא ריקה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה