הריון לאחר עובר מוקפא

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

19/06/2019 | 13:35 | מאת: אביטל

שלום השאלה שלי היא: בשבוע 6+5לאחר ivf ראו באולטרה סאונד עובר קטן בשבוע עם דופק איטי? מה זה אומר לגבי ההריון?

שלום, מכייון שההריון הינו הריון ivf, לצערי החשש שההריון לא מתפתח כראוי הינו גבוה . לא היה צריך להיות פער של שבוע בגיל ההריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

20/06/2019 | 13:29 | מאת: אביטל

מה ניתן לעשות בנתיים הגדילו לי את התמיכה לוקחת 4אנדומטרין 3אסטורפם 3דופטסון. רוצה לציין גם בבטא הראשונה יצאה תקינה וגם היתה הכפלה יפה אחרי יומיים.. יכול להיות שאני צריכה לעבור לזריקות?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה