אני שבוע 7 ו4 ימים ולפני יומיים הייתי אצל הרופא נשים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

03/05/2019 | 19:18 | מאת: Rc

ויצאתי ממנו ללא שום מידע וגם היה טיפה בלחץ של זמן.... רק אמר לי שאני צריכה לקבוע תור לאחות ליווי הריון ושאני אחזור אליו עוד שבועיים לראות שהעובר גדל , בנוסף הוא ראה שהברזל שלי נמוך ואמר לי שרק עוד שבועיים הוא יגיד לי , לגבי ברזל ולגבי שאר הבדיקות שצריך לעשות לא הבנתי למה אני צריכה לחכות עוד שבועיים לקבל הנחיות לאיזה בדיקות אני צריכה לעשות ולפני מה שאני יודעת לא בטוח שאני אמצא תורים זמינים לשקיפות עורפית אם אני אחכה אשמח לשמוע האם לחכות או אם יש המלצה על רופא שעושה שקיפות עורפית וכל שאר הבדיקות שאקבע מעכשיו איזור מרכז/שרון תודה

שלום, לדעתי את יכולה בינתיים לקבוע תור לשקיפות עורפית. אח"כ תקבלי ממנו הפניה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה