ניסוי להכינסה להריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/02/2019 | 11:29 | מאת: Remosh

היי אני מנסה כבר להיכנס להריון כשנה בחודש הזה קיימנו יחסים בשבוע הביוץ כולו , אחרי שבוע הביוץ פתאום היו לי הפרשות חומות ורודות בהירות שנראות רק בניגוב למשך יומיים ונעלמו הרגשתי צורך חזק להשתין במשך שבוע ,ורגישות בשדיים שלא הרגשתי לפני. , אך בסוף קבלתי מחזור רגיל דם אדום בלי גושים ביום ה 29 הייתכן שאני בכל זאת בהריון ?

שלום, יכול להיות. על מנת לדעת אם את בהריון יש לבצע בדיקת הריון-דם או שתן. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה