בטא גבוהה ללא עובר, אשמחו לעצה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

17/02/2019 | 16:11 | מאת: מפוחדת מאוד

שלום רב, אני סובלת משחלות פוליציסטיות וחוסר ביוץ סדיר, נקלטתי להריון אך לא יודעת מתי היה הביוץ וסת אחרונה 11.1 הבטא קופצת מאוד מהר ולמעשה אני באיחור רק של שבוע והבטא 9000 נעשה אולטרסאונד ובו שק הריון קטן ללא קוטב עוברי או שק חלמון ואמרו לי שזו הפלה נדחית. נבדקו מספר הכפלות האחרונה מהיום, מכפיל את עצמו מאוד יפה. שתי שאלות בבקשה- האם אפילו שהבטא עולה יפה ומכפילה את עצמה אפילו יותר מדי ממה שקראתי לפי השבוע העובר לא מתפתח? והאם יש סיכוי אם אחכה שהעובר יתפתח ןשזה היה ביוץ מאוחר.....? מנסה להבין אם להספיד כמו שהרופאה אמרה או לקוות

שלום, אני הייתי מחכה עוד שבוע ועושה בדיקה חוזרת. למה צריך למהר? בברכה ומקווה לטוב ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה