אולטרסאונד תלת מימד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/02/2019 | 11:53 | מאת: Yelena123

בת 32 עשיתי תלת מימד בגלל הפלות עקב העדר דופק חוסר התפתחות העובר בשבוע 6,7 ורשום: בחתך קורונאלי מודגמת בליטה רחבה של שריר הרחם לכיוון החלל נמדדה באורך 1.1 ס״מ מאזור הפיות ועד הקצה , עובי דופק קדמי הרחם נמדד 1.5 ס״מ דבר שיכול להתאים לרחם ארקואטי או למחיצה אבל לא אמר חד שמעי , האם זה מה שגורם לחוסר להחתפתחות עובר? האם צריך התערבות כול שהיא תודה עשיתי תלת מימד לפני כמה חודשים במקום אחר שם נאמר שיש רחם קשתי אבל לא נמאר משהו מעבר ובבדיקה עכשיו פיטאום נאמר משהו אחר היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה

שלום, רחם ארקואטי וקשתי זה אותו דבר, ולהערכתי אין קשר בין מבנה רחם כזה להפלות. בהצלחה בהריון הבא. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

13/02/2019 | 20:13 | מאת: NOT_FOUND

תודה על מענה אני יודעת שרחם קשתי וארקואטי זה אותו דבר אבל האם לפי מה שרשמו בליטה רחבה של 1.1 זה בעצם מה שבעצם מפריע להיתפתחות של העובר? והאם כדי להוריד / להרחיב ?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה