הריון לאחר סתימת חצוצרה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

13/01/2019 | 12:07 | מאת: ליאן

שלום גילו לי חצוצרה שמאל סתומה לאחר דלקת. החצוצרה נפתחה בעת צילום הרנטגן וכעת שתי החצוצרות תקינות לחלוטין. השאלה שלי היא האם אוכל להיכנס להריון כרגיל או שייתכן ויש פגיעה בפוריות למרות ששתי החצוצרות תקינות כרגע?

שלום, אם שתי החצוצרות תקינות- יש סיכויי להריון ללא טיפול. חשוב לדעת שבגלל חסימה בחצוצרה- הסיכון שלך להריון חוץ רחמי עולה ולכן כדאי לבדוק מיקום הריון כבר לאחר שבוע איחור בוסת. בהצלחה. ד"ר יוסי הר-טוב

13/01/2019 | 12:37 | מאת: ליאן

למה עולה הסיכוי להריון ולא סיכויי ב100 אחוז אם החצוצרה תקינה עכשיו ונפתחה? אני פשוט מנסה להבין אם אני יכולה להיכנס להריון או שהסיכויים לא לטובתי בגלל זה ופגע לי בפוריות..

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה