תופעות לוואי לאחר חיסון שעלת

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/12/2018 | 08:29 | מאת: טל

שלום, ביצעתי חיסון שעלת בשבוע 35. הרגשתי טוב ובלילה היה לי חצי שעה קשה של הרגשה כללית לא טובה עם הזעה לילית קשה. לאחר חצי שעה עבר ונשאר הרגשה לא טובה מספר שעות וגם זה עבר. יום אחרי הלכתי לעשות אולטרסאונד שלא הראה מצוקה. האם תופעות לוואי מסוג זה יכולות להזיק לעובר? איזה תופעות לוואי של חיסון יכולות להזיק לעובר? שוקלת לעשות סקירת נוספת לוודא שלא הייתה פגיעה מוחית לתינוק. תודה, טל

שלום, לא ידוע על תופעות לואי לעובר מחיסון שעלת. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

28/12/2018 | 12:45 | מאת: טל

דר תודה על תשובך. האם התכוונת שלא ידוע האם תופעות לוואי אצל האם עשויות לפגוע בעובר? או שכידוע לך אין פגיעה בעובר למרות תופעות לוואי שם האם לאחר החיסון? תודה, טל

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה