בדיקת US גניקולוגי/מילדותי

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/12/2018 | 13:41 | מאת: נעם

היי רופא הנשים שלי הפנה אותי לבדיקת אגן קטן בגישה אבדומינלית. יש ברצוני לדעת מה יעשה לי בבדיקה? מציינת שאני בתולה ולפי מה שהבנתי זוהי בדיקה שיכולה להיות ואגינלית פולשנית. אשמח אם יהיה מענה בהקדם. תודה ודבר אחרון יש צורך בהנחיות לפני הבדיקה? צום? משהו..

שלום. אני משער שהפנה אותך לאולטראסאונד בגישה אבדומינלית. זה אולטראסאונד על הבטן. עלייך לשתות 4 כוסות מים שעה לפני הבדיקה ולמלא שלפוחית עד הבדיקה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה