גילויים אצל העובר . תודה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

15/12/2018 | 12:53 | מאת: שי

.גילו אצל העובר של חברה שלי שנמצאת בחודש 7 ונמצאת בהודו שני דברים- corpus callosum ובנוסף גם Hydrophalus . הרופאים שם המליצו לה להוציא את התינוק בקרוב ולעשות ניתוחים (אני לא יודעת איזה) לחברתי אין את היכולת הכלכלית לממן את הניתוח ורצתה לדעת אם יש איזשהי תקווה לתינוק להוולד ללא ניתוחים ומה זה אומר. תודה רבה.

שלום. השאלה לא ברורה קורפוס קלוזום זה איבר במוח. לא ברור מה עם קורפוס קלוזום. לגבי הדבר הנוסף- יש לך כנראה טעות בכתיבה. ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה