סקירת מערכות מוקדמת בארה"ב

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/12/2018 | 22:12 | מאת: ענבל

שלום , אני מתגוררת בארה"ב . אשמח לדעת האם בדיקת NIPT מחליפה את בדיקת סקירת מערכות מוקדמת כמו שנהוג בישראל . שואלת מאחר ולא מקובל בארה"ב לבצע סקירת מערכות מוקדמת וכבקשתי בכל זאת לבצע הפנו אותי לבצע בדיקת NIPT. במידה והבדיקה לא מחליפה אשמח לדעת איזו בדיקה כן ומה שמה ?

שלום. הבדיקה בהחלט לא מחליפה סקירת מערכות שבודקת ושוללת מומים מבניים בעובר, אשר לא בהכרח קשורים לממצאים ב nipt. אין בדיקה מחליפה לסקירת מערכות. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

12/12/2018 | 19:35 | מאת: ענבל

תודה רבה ! אשמח לדעת מהו כיצד קוראים לסקירת מערכות מוקדמת בארה"ב ? מהו השם של הבדיקה באנגלית

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה