אשמח לקבל תשובה ברורה מאחר וכלום לא ברור לי...

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/12/2018 | 12:13 | מאת: yoel

שלום רב, מאחר לי ב 4 ימים עשיתי כמה בדיקות הריון חלקם הראו 2 פסים הפס של ה T חלש חלש... ניסיתי כמה בדיקות חלקן הראו פס חלש חלקם כלום! עדיין לא קיבלתי עשיתי בדיקת דם וזה הראה לי UL/2 פחות הבנתי שזה בעצם לא הריון ובכל זאת עדיין 2 פסים בבדיקות אומנם חלש חלש אבל עדיין פס. קראתי במקום אחר שיתכן והביוץ היה מאוחר לכן לא ניתן עדיין לקבוע בוודאות אם זה הריון או לא.. אני לגמרי מבולבלת.. עדיין לא מגיע המחזור החודשי שבדרך כלל אני כמו שעון שווצרי מקבלת. והבדיקת דם שעשיתי אתמול מראה שאני לא... אשמח לעזרה.. תודה

שלום, בדיקת הדם מדוייקת יותר ולכן אם בדיקת דם שלילית - אפשר להתיחס לזה כשלילי ולא חיובי. בברכה ד"ר הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה