מיקום השיליה ברחם מהפתח

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

15/10/2018 | 11:14 | מאת: בסי

שלום רב. אני בשבוע 19+3 להריון לאחר טיפולי הפרי חוץ גופית מס18. הריון קודם עברנו לידה שקטה שבוע 21 הפסקת דופק לא ידוע ממה. 1. היום בבדיקה נאמר כי השיליה אחורית ומרחקה הפתח הוא 2.5 סמ. מה משמעות הדבר? 2. היכן מבצעים בדיקת זרימות? האם יש זרימת דם תקינה. האם טכנאית בביח שעושה לי מעקב יכולה לבדוק זרימות אם אבקש? מה עוד מומלץ לבקש לבדוק אם בעבר היה הפסקת דופק וסיבה לא ידוע(קירישות נבדקה מספר חודשים לאחר הלידה נשקטה ותקין) תודה

שלום, מרחק של מעל 2.0 ס"מ מהפתח הינו תקין-ואצלך זה מעל. זרימות יכול לבצע טכנאית שעברה לכך הכשרה או רופא. על סוג המעקב ובדיקות נוספות עלייך לדון עם הרופא המטפל. ההצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה