הריון חוץ רחמי שאלה?!!

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/09/2018 | 12:08 | מאת: רון

מה זה האיון חוץ רחמי בחלל הבטן ״בצפק״ מה הסימנים ?! מ 3 חודשים יש לי נפיחות נעל הטבור עד למתחת החזה באמצע כמו גוש או משהו נפוח ופועם כל הזמן יש פה דופק חזק חזק גשאני לוחצת עליו מרגשה באילו משהו זז אומתנגד לי ביצעתי סיטי ללא ח.נ כתוב רחם ושחלות בגודל תקין הכל תקין חוץ מרושם לעכירות השומן הפריטוניאלי ?! והמליצו לעבור עוד סיטי עם ח.נ האם זה קשןר להריון חוץ רחמי?!! אני מקבלת מחזור רגיל קיום יחסי מין אחרון הינ ב30/5 ב12/6 קיבלתי מחזור רק יומיים ביצעתי בדיקת דם לגילו הריון ב3/7 היה קטן מ3 ומאז אני מקבלת מחזור רגיל

שלום מצטער אבל בגלל תקלה טכנית לא ראיתי את השאלה. אם בדיקת הריון שלילית אין לך הריון מחוץ לרחם. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

02/10/2018 | 12:42 | מאת: רון

לא נורא דקתור אני מודה לך אז את בדיקת הדם לא עשיתי מוקדם קיום יחסי מין ב30/5 ובדיקת דם הייתה ב3/7 היה זמן מספיק לתשובה נכונה?!

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה