הפלה תרופתית בשבוע 6.4

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

15/09/2018 | 13:51 | מאת: אפרת

עברתי הפלה תרופתית עם צטיטוק ב30-7 עקב עובר ללא דופק . אני כמעט שבעה שבועות מהפעולה וקיבלתי מחזור שהתחיל בהפרשות חמות והמשיך בדימום באותה עצומה 12 ימים, החלפת פד כל ארבע שעות. היום הדימום נחלש. יום שישי עשיתי us הטכנאית אמרה שאין ממצא חריג והיא רואה שהכל נקי רק מה הרירית עדיין לא סדירה עובי 5 . בדיקת בטא שלילית . מה זה אומר במצב שלי רירת לא סדירה?

שלום, מצטער אבל בגלל תקלה לא ראיתי את השאלה. יתכן שעדיין יש מעט שאריות שליה ברחם. אנא פני לרופא מטפל-אם לא פנית עד כה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה