אחרי לידה 4 שבעות מחקה לאור לרופא נשים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

15/07/2018 | 11:39 | מאת: בובה

שלום אני אחרי לידת וקום אים תפרים איתי מטופלת בפזטורפיה להגן אים מכשרים להגדיל תעזור לא הצלחנו לשכב אז נכנסתי בכוס ומזרק בבית להריון הקרום בתולים הפריע לא לצאת אז עסו לי לידת וקום ומלא תפרים איזה בדיקה יעסה לי הרופא נשים אולטרסנת או בדקה ידנית או שנאים ביחד תודה על התשובה

שלום, הבדיקה שלאחר לידה כוללת בדיקה עם ספקולום - מכשיר להסתכל על צואר הרחם, בדיקה של האזור החיצוני, בדיקה ידנית ובמידה הצורך גם אולטראסאונד. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה