תוצאות בטא ואולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

03/05/2018 | 21:40 | מאת: אורלי

שלום רב. אתמול הייתי אצל רופאת הנשים לאחר שעשיתי בדיקה הריון ב17/4 והתוצאה הייתה 125 3 ימים לפני איחור, אתמול הייתי אצל הרופאה ונצפה שק הריון ללא עובר. עשיתי בטא חוזרת והתוצאה 33452 השאלה שלי איך לא רואים עובר? האם זה לא תקין? יכול להיות שגם לא יראו? עוד שבועיים היא אמרה לי לחזור, מאוד חוששת :(

שום רב. הבדיקות גבלוליות. ישנו חשש שההריון לא מתפתח כראוי אך לא בהכרח. אני מסכים עם הרופאה שלא כדאי עדיין להסיק מסקנות וממליץ לחכות שבוע שבועיים. אם בעוד שבוע לא יאותר דופק - ההריון אינו תקין אך לדעתי יש עדיין סיכוי לא קטן שיופיע דופק. מקווה בשבילך שיהיה הריון מוצלח, בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה